Brugger-Power 

Na het succes van onze Pippi-powertraining presenteren we nu ook de Brugger-power-training! ;-) speciaal voor de brugpiepers-to-be! 

Vind jij het ook best spannend, zo'n nieuwe school? Kom dan naar deze training! We bespreken met elkaar hoe je het aanpakt om nieuwe vrienden te maken, hoe je je presenteert in een nieuwe groep (stemgebruik, houding), hoe je jezelf kunt helpen in een nieuwe en spannende situatie, hoe je omgaat met groepsdruk, je eigen keuzes kunt maken en nog veel meer. Je staat stil bij wat bij jou past en we werken aan je zelfvertrouwen. Natuurlijk is jouw inbreng onmisbaar en ligt er ook veel nadruk op het uitwisselen van ervaringen en tips en trucs! 

De Brugger-power-training is een mindset-training. Je leert denken op een helpende manier, zodat je met zowel het leren als in sociale situaties uitdagingen aan durft te gaan en vertrouwen hebt in jezelf. 

Minder stress, meer FUN! Dat gunnen wij ieder kind! 

Voor wie? Groep 8-ers die een stevige start willen maken op het voortgezet onderwijs 

Wanneer?  We starten in april / mei en sluiten af in september. Net voor en net na de start op het voortgezet onderwijs. We zoeken een geschikt moment in overleg met de groep. 

Hoe vaak? 4 bijeenkomsten van 1,5 uur. 

Kosten? €200 per kind inclusief materiaal 

Voor meer informatie kun je ons mailen, bellen of een berichtje sturen! 


Webdesign & Webbouw

Reclamebureau Lot to Design

Pit kindercoaching
Retranchement 3
Gorinchem