Pieper-Power-training

Na het succes van onze Pippi-powertraining presenteren we nu ook de Pieper-power-training! ;-) speciaal voor de brugpiepers-to-be! 

Vind jij het ook best spannend, zo'n nieuwe school? Kom dan naar deze training! We bespreken met elkaar hoe je het aanpakt om nieuwe vrienden te maken, hoe je je presenteert in een nieuwe groep (stemgebruik, houding), hoe je jezelf kunt helpen in een nieuwe en spannende situatie, hoe je omgaat met groepsdruk, je eigen keuzes kunt maken en nog veel meer. Je staat stil bij wat bij jou past en we werken aan je zelfvertrouwen. Natuurlijk is jouw inbreng onmisbaar en ligt er ook veel nadruk op het uitwisselen van ervaringen en tips en trucs! 

De Pieper-power-training is een mindset-training. Je leert denken op een helpende manier, zodat je met zowel het leren als in sociale situaties uitdagingen aan durft te gaan en vertrouwen hebt in jezelf. 

Minder stress, meer FUN! Dat gunnen wij ieder kind! 

De training is op dinsdagavond, 2x voor de zomervakantie en 2x in september (1,5 uur per keer). Omdat we iedereen goed willen begeleiden is er maar beperkt plaats, de groep zal bestaan uit 4-8 deelnemers en zal gegeven worden door 2 coaches. De kosten zijn €200 inclusief materiaal. Meld je je samen aan met een vriend(in) dan betalen jullie €180 per persoon. 

Voor meer informatie kun je ons mailen, bellen of een berichtje sturen! 

 


Webdesign & Webbouw

Reclamebureau Lot to Design

Pit kindercoaching
Retranchement 3
Gorinchem