Pit Gezinsparty 

“Samen schatten zoeken”

making memories together 

samen bewust stilstaan bij wat jullie belangrijk vinden als gezin

Pit organiseert gezinsparty's: een positieve boost voor jullie als gezin! De gezinsparty's zijn waardevol om te doen met het hele gezin, maar ook bijvoorbeeld met vader-kind / moeder-kind / of brusjes onder elkaar om de onderlinge band te versterken en een positieve impuls te geven. Ook in een bonus-gezin kan dit een mooie activiteit zijn om de onderlinge verbinding tot stand te brengen of te versterken. 

Wat doen we? We spelen een kwaliteitenspel waarbij we op zoek gaan naar de sterke kanten van jullie gezin. Wat bindt jullie samen? Waar genieten jullie samen van? Wat maakt jullie uniek? Welke bijdrage levert ieder gezinslid hieraan? Wat bewonderen jullie in elkaar? Door middel van deze en andere vragen willen we jullie gezin in kaart brengen en jullie nóg meer bewust maken van de kwaliteiten die er zijn in jullie gezin. Van daaruit kan evt ook gekeken worden naar punten waar nog groei mogelijk is. In principe is de gezinsparty eenmalig, mocht blijken dat er behoefte is aan een vervolg dan overleggen we over een passende vorm. 

Wanneer? We kiezen hiervoor in overleg een geschikt moment.

Waar? Dat hangt van jullie voorkeur af! We kunnen de party bij jullie thuis verzorgen maar jullie zijn uiteraard ook van harte welkom in onze praktijkruimte.

Hoe lang? De gezinsparty's duren ongeveer 1 - 1,5 uur.

Kosten? Een gezinsparty kost €75 incl. BTW en materialen 

Aanmelden of meer informatie aanvragen? Dat kan via info@pitkindercoaching.nl

schatgraven_gezinsparty.jpg

 


Webdesign & Webbouw

Reclamebureau Lot to Design

Pit kindercoaching
Retranchement 3
Gorinchem