Ervaringen

van een aantal van onze Pitters en/of hun ouders..


Brugger-Powertraining.. Een aantal reacties van de deelnemers zelf: 

Het eten was lekker :-)

Ik heb geleerd om bij mezelf te blijven. 

Het was gezellig!

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen! 

De oreo's bij de oreo-challenge waren lekker :-)

Ik heb geleerd om niet altijd mee te gaan met de groep maar meer naar mezelf te luisteren.

Ik heb geleerd om dingen soms te negeren.


Moeder van T. (9 jaar)

T wilde zichzelf beter leren begrijpen en wilde leren om met haar emoties om te gaan. Ze heeft ongeveer 8 sessies gehad en heeft veel stappen gezet. De aanpak van Ellen was heel fijn en begripvol. Ellen keek nergens gek van op en ging erg begripvol met de situaties om. 


Moeder van D. (7 jaar)

D. had hulp nodig om om te gaan met zijn (hoog)gevoeligheid. Ellen was heel positief en geduldig, ze past de sessies aan aan de behoefte van het kind. Er is ruimte voor input vanuit het kind zelf. Hij heeft geleerd om zijn gevoeligheid beter te begrijpen en om beter met zijn gevoeligheid om te gaan. 


Moeder van M. (12 jaar)

M. kwam bij Pit omdat ze meer zelfvertrouwen nodig had. Ze zit in groep 8 en dit wilden we graag bereiken voordat ze naar de middelbare school ging. Ze heeft ongeveer 6 sessies gehad. De aanpak was rustig en goed afgestemd op M, en deze persoonlijke aanpak was heel fijn voor haar. 


Moeder van M. (7 jaar)

De hulvraag van onze zoon was meer zelfvertrouwen, minder snel en minder vaak boos of verdrietig zijn en gewoon blijer en gelukkiger zijn. Hij heeft ongeveer 7 sessie gehad en heeft zijn doelen absoluut gehaald! Er is bij Pit veel persoonlijke aandacht, het is niet te strikt/strak en er was een goede klik. De benadering is heel open, er is ruimte om bij te schakelen. 


Moeder van I. (12 jaar)

I. kwam bij Pit met hulpvragen rondom zelfvertrouwen, weerbaarheid, veel donkere gedachten, grenzen stellen. Ze heeft haar doelen gehaald, het is echt een heel mooi ontwikkeltraject geweest voor I. met veel zelfinzicht en tools. De benadering bij Pit vonden we heel erg prettig, authentiek en kundig. De echte connectie tussen Ellen en I. en de heldere vraagstelling, waardoor I. echt verder kwam, hebben we als heel positief ervaren. 


Moeder van F. (7 jaar)

De hulpvraag voor F. was weerbaarheid, en uiten van wat er gebeurd is in plaats van het op te kroppen. Ze heeft 2 sessies gehad en heeft haar doelen bereikt. De sfeer was heel prettig en F. voelde zich op haar gemak!  


Moeder van Y. (7 jaar)

We hebben Y. aangemeld met verschillende hulpvragen, o.a. het leren praten over gevoelens en het omgaan met boosheid. Ze heeft ongeveer 8 sessies gehad. We hebben het traject als heel fijn ervaren, dit traject heeft haar ontzettend geholpen. 


Moeder van K. (7 jaar)

K. had moeite met spelen met vriendjes, hij sliep slecht en had moeite met hulp vragen. Hij heeft ongeveer 6 afspraken gehad bij Ellen en heeft zijn doel gehaald. De begeleiding was fijn, ongedwongen maar ook professioneel en persoonlijk. We hebben echt vooruitgang gezien bij K.! 


Moeder van S. (8 jaar)

S. had moeite om voor zichzelf op te komen en was erg verlegen. We vonden het erg fijn bij Pit, de benadering was rustig en fijn. Onze dochter heeft haar doelen behaald in ongeveer 5-6 sessies.  


Vader van E. (11 jaar)

Onze dochter vond het spannend om initiatief te nemen en zich uit te spreken. Ze kon soms gesloten reageren op vervelende situaties op school en bij voetbal. Ze heeft 4 of 5 sessies gehad en haar doelen behaald, we vonden de begeleiding bij Pit heel positief. Fijne persoonlijke aandacht voor E. Wat we verder positief vonden bij Pit was dat het gevolgde tempo paste bij E., dat E. direct vertrouwen kreeg en dat de gerichte aanpak en oefeningen zichtbaar en snel resultaat geven.  


Moeder van A. (11 jaar)

Het doel voor onze zoon was om de stress rondom het naar school gaan te reduceren. Dit uitte zich voornamelijk in buikpijn. Hij heeft zijn doelen zeker behaald en we vonden de aanpak bij Pit heel prettig. We hebben  hele duidelijke handvatten gekregen en leuke ondersteuningsmaterialen. De begeleiding van Ellen was fijn, het probleem werd serieus genomen en van meerdere kanten belicht. Er werden duidelijke en haalbare doelen gesteld. 


Moeder van M. (7 jaar)

De doelen van onze gevoelige dochter waren om beter te leren begrijpen wat ze voelt en wat ze wil. Ook wilde ze leren om dingen aan te gaan die "spannend" zijn. Ze heeft ongeveer 5 sessies gehad en heeft haar doelen ruimschoots gehaald. We vonden het een heel fijn traject, het heeft boven verwachting goed geholpen. De begeleiding van Ellen was heel warm en betrokken, ze kwam echt binnen bij M.  


Moeder van D. ( 7 jaar) 

We gunden D dat hij makkelijker met andere kinderen leerde spelen, dat hij leerde om op een handige manier voor zichzelf op te komen en dat hij zichzelf accepteert, blij is met wie hij is. Hij heeft ongeveer 6 afspraken gehad bij Pit en heeft zijn doelen gehaald! We vonden de aanpak bij Pit fijn, vooral het geduld en de positieve aanpak.  


Moeder van M. (10 jaar) 

Onze zoon was vaak boos en gefrustreerd. Onze hulpvraag was eigenlijk: hoe komt dat en hoe kan hij daar het best mee omgaan? De hulp bij Pit was prettig, heel positief. Veel liefdevolle aandacht voor onze zoon en begrip voor zijn gedrag. Het was wel eens lastig voor M. dat hij aan de gang moest met iets waar hij in zijn ogen in faalde, maar Ellen wist dat goed om te draaien. Positief in het traject vonden we begrip, humor, liefde voor het kind en het meedenken met ons als ouders. We raden Pit aan, vanwege de persoonlijke aandacht en het fijne contact. 


Moeder van M. (7 jaar) 

Mijn dochter had last van angst voor nieuwe dingen. Ze heeft 3 afspraken en een intake gehad bij Pit en heeft haar doelen behaald. De aanpak van Pit vonden we heel natuurlijk, rustig, to the point, praktisch en vertrouwd. Mijn dochter ging graag naar Pit, het leek alsof ze begreep dat het haar echt hielp en dat het belangrijk voor haar was. 


Moeder van A. (9 jaar) 

Ik had een sombere dochter die bijna elke avond moest huilen. Ze werd gepest op school, vond niets meer leuk. Door Corona werd dit nog veel erger en zag ze gewoon geen leuke dingen meer. Met hulp van Ellen heb ik na een paar bezoekjes en thuis ermee bezig zijn mijn vrolijke 9-jarige dochter terug! 


Moeder van T. (7 jaar)  

T. kwam bij Pit i.v.m. angst, onzekerheid, gevoeligheid, pestgedrag van anderen en overbelasting / overlopen van emoties. De aanpak van Pit hebben we als deskundig ervaren. Een aanpak op rustige, gezellige en doeltreffende wijze. Snel inzichtelijk voor het kind maar zeker ook voor ouders. We keken steeds uit naar de volgende afspraak! Afgesloten met een getekend hart voor de coach, dat zegt toch genoeg! 


Moeder van J. (8 jaar) 

We hebben onze zoon een positieve verandering door zien maken. De tips en opdrachten voor thuis hebben zeker geholpen en we gaan de gezellige bezoekjes missen! 


Moeder van R. (8 jaar) 

Mijn dochter kwam bij Pit met als doel om meer zelfvertrouwen te krijgen, minder snel boos te worden en emoties te uiten. Ze heeft haar doelen gehaald, is weer vrolijk en maakt zich minder zorgen. De aanpak vond ik fijn en begripvol en duidelijk. Samen nadenken over hoe iets anders kan. R. wilde het liefst iedere week wel :-) Positief vonden we de rust, dat overal over gepraat kan worden en dat je samen nadenkt. Ik zou Pit zeker aanraden, eigenlijk zou ik iedere ouder en ieder kind zo'n traject gunnen om je kind beter te kunnen begrijpen en te helpen.  


Moeder van N. (7 jaar) 

Ze vond de sessies prettig en keek er altijd naar uit. Er heerst rust, er is tijd voor ouder en kind. Ze heeft nu geen heftige buikpijn meer en kan steeds meer verwoorden. Ik zou Pit o.a. aanraden aan anderen omdat je op deze manier je kind laat merken dat ze erg belangrijk is.   


Moeder van D. (17 jaar) 

D. kwam bij Pit in verband met onzekerheid, blackouts en stress. Hij heeft de doelen gehaald, ik ben heel trots op hem! De aanpak van Pit vonden we zeer behulpzaam en goed/gezellig. 


Moeder van M. (6 jaar) 

Mijn zoon kwam bij Pit om meer van zich af te leren bijten, zelfverzekerder te worden en minder last te hebben van zenuwkriebels. De doelen zijn grotendeels behaald, we zijn 4-5 keer bij Pit geweest. De aanpak vond ik professioneel en mijn kind vond de sessies fijn en gezellig, Ellen straalt veel rust uit.


Moeder van V. ( 9 jaar)

Mijn dochter kwam bij Pit omdat ze last had van faalangst en laag zelfvertrouwen. Ik vind de aanpak van Pit persoonlijk en gezellig waardoor het fijn is om te gaan. De opdrachten waren leuk! Positief aan Pit vind ik dat het door spel en rust goed bevatbaar en toegankelijk is.


Moeder van L. (14 jaar)

Mijn dochter kwam bij Pit met als hulpvraag meer zelfvertrouwen, weerbaarder worden, hoogsensitiviteit en zichzelf belangrijk vinden. Ze heeft haar doelen behaald. De aanpak van Pit vond ik prettig, ik heb veel geleerd - ook over mezelf. De gesprekken waren fijn.


D. (17 jaar)

Ik ben bij Pit gekomen omdat ik last had van black-outs bij toetsen, onzekerheid en stressklachten. IK heb mijn doelen gehaald en daar ben ik erg trots op! De aanpak van Pit vond ik zeer behulpzaam en goed/gezellig. Ik zou Pit aanraden want het helpt echt!


N. (14 jaar)

Ik kwam bij Pit omdat ik hulp wilde bij somberheid en bij zelfvertrouwen. Ik vind Ellen een rustig en begrijpend persoon, iemand bij wie je jezelf mag en kunt zijn!!! Er is ruimte om te vertellen wat je dwars zit. Ik heb mijn doelen gehaald


L. (6 jaar)

Ik vond het heel leuk bij jou maar ik vind het ook heel jammer dat het klaar is.


Moeder van T. (11 jaar)

T. heeft vorige week zijn eerste spreekbeurt gehad over zijn zomervakantie! Hij was nog best zenuwachtig, maar het ging stukken beter dankzij de tips van Pit en hij heeft het einde van de presentatie gehaald, zonder te huilen.
Pluim voor jou ook, Ellen !


Moeder van F. en F. zelf (10 jaar) 

F. kwam bij pit met name voor haar zelfvertrouwen en het leren omgaan met haar gevoeligheid. Ze heeft 3 sessies gehad bij Pit en heeft al haar doelen behaald. De aanpak van Pit vonden wij leuk, prettig en veilig. F. zou Pit aanraden aan anderen, want het helpt goed. Positief vond ik als moeder het stellen van doelen, het evalueren en de aandacht die er is voor zelfevaluatie. 


Moeder van S. (5 jaar) 

Mijn dochter kwam bij Pit om haar zelfvertrouwen te versterken en om haar te leren dat fouten maken best mag. Ze is in de sessies bij Pit erg gegroeid en staat steviger in het leven. De aanpak van Pit is prettig, laagdrempelig, vriendelijk, op het niveau van het kind, meedenkend, professioneel. Voor mij als moeder was het heel fijn dat ik gehoord werd en dat er werd meegedacht. S. vond het erg leuk bij Pit en wil eigenlijk nog wel heel vaak komen :-) Het heeft ons kind, maar ook ons gezin een positieve impuls gegeven! 


Moeder van S. (6 jaar)

Mijn zoon vond veel dingen te spannend. Hij werd heel boos als iets niet lukte. De aanpak bij Pit was kindgericht en er waren ook veel tips voor thuis. De sessies bij Pit waren prettig, soms confronterend maar mijn zoon kwam altijd met plezier! Ik zou Pit aanraden aan anderen door o.a. de gemoedelijke sfeer en doordat je kind echt gezien en gehoord wordt. 


Moeder van Z. (11 jaar)

Mijn dochter was onzeker en wist vaak niet hoe te reageren, daardoor werd ze buiten gesloten op school. De aanpak van Pit vonden we heel prettig, ze vond de sessies erg leuk en ging er graag naar toe. Mijn dochter heeft haar doelen zeker behaald! 


Moeder van B. (7 jaar)

Mijn zoon kwam bij Pit omdat hij gevoelig is, heel onzeker en last heeft van faalangst. Hij is erg vooruit gegaan. Mijn zoon heeft door Pit op een andere manier leren denken / reageren en heeft geleerd hoe hij zichzelf kan uiten. De oefeningen waren echte omdenkers. De sessies waren erg gezellig, met leuke "spelletjes" en oefeningen. 


Vader van S. (9 jaar)

We kwamen met onze dochter bij Pit omdat ze veel woedeuitbarstingen had en negatieve gedachten. We hebben het traject bij Pit als erg positief ervaren. De grote variatie aan mogelijke hulpmiddelen en technieken die we in kunnen zetten zijn heel fijn, het lukt onze dochter goed om ze zelf toe te passen en daardoor kan ze zichzelf al heel goed helpen als ze dat nodig heeft. De aanpak bij Pit is geduldig en zeer positief, onze dochter ging graag naar Pit! 

S. (9 jaar) 

Ik ben er trots op dat ik veel minder vaak plof en dat ik minder verdrietig ben. Ik vind het leuk dat ik mezelf steeds beter kan beheersen. Ik ben zekerder geworden en ik ben blijer door meer op de blije dingen te letten. Ik vond het eerst moeilijk om met anderen te praten over hoe ik me voel maar dat gaat nu beter. Ik wil gaan leren om nóg minder vaak los te barsten maar het gaat nu al heel goed. Mijn geheime wapens zijn afleiding, weg gaan, spelen, aan leuke dingen denken en uitstellen. 


Moeder van K. (13 jaar) 

Het gaat inmiddels steeds beter met K. en zijn leerdoelen. Soms heeft hij nog wat aansporing nodig omdat hij de tijd die hij nog over heeft om te leren een beetje te positief inschat, maar dat gaat steeds beter. Hij kan goed focussen, als we de afleiding weghalen. Door jouw tips weet ik nu hoe ik dingen aan moet pakken dus ik denk dat we het wel gaan redden. Bedankt voor je hulp, K. en ik vonden het heel prettig om met jou te praten! 


Moeder van Y. (8 jaar)

Ik wil je bedanken voor alle hulp, hoop aan gehad en zeker niet alleen Y.! Ik heb er ook een hoop van geleerd!


Moeder van B. (10 jaar) over de Pippi-powertraining

B. kon vervelend gedrag van andere kinderen moeilijk van zich afzetten, ze trok het zich heel persoonlijk aan. Bij gesprekken hierover zei ze steeds maar weer dat het haar niet lukte om zich er niets van aan te trekken. En zo waren er meer dingen waarvan ze zei dat ze het niet kon of niet durfde. Doel was om B. te laten zien dat ze al wel heel veel kan en durft, dus ook de in haar ogen moeilijke dingen. Omdat ze op school gepest werd was dit extra belangrijk. B. vond de training heel leuk, ze keek er iedere keer weer naar uit. B. ging gaandeweg steeds beter in haar vel zitten. Op school kon ze vervelende situaties steeds beter van zich afzetten ondanks dat de situatie niet veranderde. Het raakte haar minder, precies volgens doel. Toen ze overstapte van school merkten we het effect van de training. Ze ging zelfverzekerd naar een nieuwe school, dit was toch wel spannend maar ze had er het volste vertrouwen in! We raden deze training zeker aan!


Moeder van P. (8 jaar)

Met P. gaat het goed! Naar school gaat zonder hoofdpijn, buikpijn en tranen. Turnen vindt ze nog wel spannend maar het zinnetje "het komt goed" herhalen helpt echt! Dankjewel voor de pitcoaching!


B. (10 jaar) over de Pippi-powertraining

Ik zou de Pippi-training zeker aanraden want het is leuk en je leert er heel veel van! Ik vond de lunch en de afsluiting het allerleukst. Ik heb geleerd om me minder van anderen aan te trekken. Wat ik het leukst vind aan Pippi is dat ze altijd zichzelf is.


J. (12 jaar) over de Pippi-powertraining

Het leukste aan Pippi vind ik dat ze zo positief is. Ik heb geleerd dat mijn gedachten me sterker kunnen maken en ik zou de Pippi-training aanraden aan andere kinderen omdat je er sterker van wordt. Mijn favoriete Pippi-gedachte is "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan"


L. (12 jaar) over de Pippi-powertraining

Ik heb geleerd hoe ik meer mezelf kan zijn. De Pippi-gedachte die ik het meest gebruik is "Ik kan het!" Ik zou de Pippi-training aanraden aan andere kinderen omdat je meer zelfvertrouwen krijgt!


M. (10 jaar)

Dankjewel voor het helpen met gevoelens, positieve gedachten, gesprekshapper, motor en benzinepomp, hoe ik dingen los laat, hulp vragen, filteren, vertrouwen.

Wij hebben veel gelachen en plezier gemaakt! 

Bedankt!


Moeder van L. (7 jaar) over de Pippi power training

L. heeft haar doelen zeker gehaald. Ze heeft meer zelfvertrouwen en kan beter doorzetten. Ze heeft geleerd te denken 'ik kan het NOG niet' en een plan te maken om iets te bereiken. Het blijft wel een uitdaging. Ze vond het zelf heel leuk en leerzaam, ze wilde iedere keer heel graag gaan, zelfs toen ze ziek was ;-) De training heeft ons ouders meer inzicht gegeven in hoe L tegen bepaalde dingen aankijkt.

We vonden de 'Pit aanpak' heel fijn. Er was veel respect voor onze dochter en haar grenzen werden gerespecteerd.  


Ouders van M. (7 jaar) over de Pippi power training

M ging naar de Pippi training om meer zelfvertrouwen te krijgen en uit de "ik kan het niet"-modus te komen. M vindt het nog wel moeilijk. Het is echt een gedragsverandering. We blijven thuis oefenen, maar we hebben nu wel de juiste gereedschappen om er mee aan de slag te gaan. De basis is gelegd. De thuis-opdrachten en de contactmomenten hielpen om als ouders ook vertrouwd te raken met de methodiek. Hierdoor kunnen we M goed begeleiden op de momenten dat ze het nodig heeft. 

We raden Pit en de Pippi power training zeker aan. Het is een leuke training en Sandra is een enthousiaste trainster. Wat we echt als positief hebben ervaren was de aandacht voor het unieke, individuele kind (ook binnen het groepje) en het "er mogen zijn". 

We geven Pit als tip mee om informatie mee te geven voor de leerkracht zodat die er in de klas ook mee aan de slag kan. Dit kwam nu aan het einde van de training, maar mag wat ons betreft eerder.  


Ouders van L. (8 jaar) over de Pippi power training

Wij zijn enthousiast over de Pippi training. We vonden het goed verzorgd en met een positieve insteek naar de kinderen. De inhoud van de training vonden we positief, als ook het contact met de trainster.

Het blijft soms pittig voor L, maar ze is er nu heel bewust mee bezig en we hebben thuis nu ook de juiste 'taal' om haar uit de negatieve mindset te krijgen, dat is fijn. Ze zegt heel vaak "Ik kan het NOG niet". Dat zinnetje is echt een houvast voor haar. We denken dat ze de vaardigheden die ze geleerd heeft echt mee neemt bij het opgroeien, in die zin vinden we het echt van toegevoegde waarde en raden we het andere ouders zeker aan. 


L. (9 jaar) over de Pippi trainingScreenshot_20180308-113314.jpg

Er is best veel veranderd sinds ik de Pippi training doe: 

  • Ik vertrouw meer op mezelf
  • Ik mag fouten maken van mezelf
  • Ik vind (Cito) toetsen minder spannend, daardoor gaan de toetsen beter
  • School is leuker geworden
  • Ik ben liever voor mezelf

 


Moeder van N. (10 jaar)

N heeft de Pit-momenten als erg fijn en gezellig ervaren, de sfeer was fijn. Hij kwam bij Pit om te leren omgaan met heftig boos zijn, hij heeft zijn doel behaald en heeft zijn boosheid beter in de hand. Ik zou Pit aanraden aan vrienden/bekenden bijvoorbeeld voor het vergroten van zelfbeheersing of om meer voor jezelf op te komen.  


Moeder van D. (7 jaar)

Ik hecht veel waarde aan de input van Pit. We hebben er veel aan. D is erg veranderd in korte tijd. Hij heeft meer zelfvertrouwen, praat makkelijker en is minder vaak boos.


Moeder van J. (7 jaar)

Ik bewonder de aanpak van de dames van PIT: zo ondersteunend en liefdevol!
Dankzij deze aanpak en expertise van PIT is ons kind enorm gegroeid in haar ontwikkeling.
We zijn er elke dag zo dankbaar voor.  
Bedankt!
 

Wat reacties van onze schatzoekers op de Boys-Only Pit-Party (met knapzaktocht in het Lingebos...)

~ ik vond het leuk want het was gezellig ~

~ ik vond het leuk in het Lingebos ~

~ ik vond het leuk om de kaartjes te zoeken in het bos ~

~ ik vond het leuk omdat het in het bos was ~

 


T. (9 jaar)

Ik ben bij Pit gekomen omdat ik gepest werd. Bij Pit kindercoaching leer je echt superveel, daardoor word ik niet meer gepest. Ik heb geleerd om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen en niet meer te piekeren.


Moeder van J. (9 jaar)

Het gaat goed met J. We merken aan zijn hele doen en laten dat hij het geleerde steeds beter in de praktijk brengt. Z'n "krachtschild-activator" functioneert goed. Hij weet echter wel dat het een trucje is en hij kan ook zonder dit trucje het geleerde al toepassen. Ook z'n juffen merken dat hij sociale situaties rustiger oplost en ook steeds voor zichzelf evalueert (en hierbij ook niet zijn eigen rol vergeet!). Ik merk bij het overblijven ook dat hij weer gewoon met de groep meespeelt en dat de kinderen normaler en rustiger op hem reageren. Hij speelt ook thuis weer meer met klasgenoten en buurtkinderen komen hem ook weer vaker ophalen om te spelen. Kortom: het gaat gelukkig weer goed. Dankzij jouw goede adviezen!! Hiervoor kan ik je niet genoeg bedanken!


S. (9 jaar)

Lieve Sandra en Ellen ik vond het super bij pit. Het gaat goed heb nog wel ruzie met vriendinnen maar door jullie hulp gaat het een stuk beter! De oefeningen waren goed (wrauuuuuwww) zo doet super leeuw (supermannnnn) zo doet superman. Ik ga verder met het project heel mijn kamer ga ik vol hangen nu heb ik er alle tijd voor.
Groetjes Superman S

Moeder van S.

Onze ervaring met PIT is heel positief; na een prettige kennismaking is onze dochter al snel begonnen met het traject, met als belangrijkste doel haar wat weerbaarder te maken.
Lastige praktijksituaties werden tijdens de sessies nagedaan en er werd  geoefend met verschillende technieken hoe hiermee om te gaan. Onze dochter voelde zich heel veilig en 'durfde'  ook dingen te proberen om zelf te ervaren wat hiervan het effect kon zijn.
Uiteindelijk heeft ze maar een paar sessies 'nodig' gehad, het 'kwartje' viel snel.
Uiteraard heeft ze af en toe nog steeds issues, maar ze weet hier nu beter mee om te gaan en ze durft nu eerder uit te spreken wat haar dwars zit.
De coaching van PIT heeft haar zeker geholpen, en ons dus ook!


I. (8 jaar)

Pit helpt je met dingen die je moeilijk vindt, bijvoorbeeld omgaan met vriendjes. Ik heb geleerd om minder boos te worden en omgaan met stevig in je schoenen staan. En ook de groene gedachten helpen mij met boos zijn en verdriet. Ik vond het bij Pit heel leuk, de spelletjes die we deden en het praten met Ellen (en de spekkies Wink) vond ik superleuk!


A. (12 jaar)

Het was handig om bij Pit te oefenen. Ik ben nu minder snel boos en dat is fijner! Het werken met het schriftje en de smileys vond ik ook handig en helpen je om thuis alles te onthouden. Het gaat nu beter thuis en op school. Sandra is aardig, het was leuk en gezellig!


Judith van Gool (psycholoog)

Zelf ben ik al 15 jaar werkzaam als psycholoog in het onderwijs en sinds 2 jaar ook in mijn eigen praktijk. Ik deel de visie van Pit Kindercoaching met heel mijn hart. Ooit had ik het genoegen om met Ellen en Sandra te werken, vanuit hun vak als leerkrachten. Het verbaast me niet dat zij Pit kindercoaching zijn gestart. Het zijn dames met pit en met een hele goede kijk op wat kinderen beweegt. Vooral de intrinsieke motivatie die hen drijft om met volle overgave op zoek te gaan naar kansen om kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling, is me bijgebleven. Dames: succes met Pit. Elk kind en elke ouder die door jullie gecoacht mag worden is een geluksvogel!!


Webdesign & Webbouw

Reclamebureau Lot to Design

Pit kindercoaching
Retranchement 3
Gorinchem