Wat is coaching? 

Uitleg voor kinderen

Naar een vreemde mevrouw om te “praten” over wat je moeilijk vindt…dat klinkt niet echt aantrekkelijk. Veel ouders vragen ons hoe ze hun kind het best kunnen voorbereiden en met ze in gesprek kunnen over de stap naar het coachen. Ons advies:

Hoe fijn is het om ergens beter in te worden? Wat levert je dat allemaal op? Ergens beter in willen worden, of iets makkelijker gaan vinden betekent niet dat je iets NIET goed kunt. Het betekent niet dat je er slecht in bent of dat het iets is om je voor te schamen. Het betekent juist dat je heel slim en sterk bent, want je kunt ALTIJD ergens nog beter in worden. Je kunt groeien! 

Kijk maar eens naar topsporters. Ronaldo…. Een echte voetbalheld! Zelfs hij wordt nog steeds gecoacht. Hij kan al supergoed voetballen, maar nog steeds is hij aan het leren om NOG beter te worden. Om nog slimmer te voetballen. Het feit dat hij gecoacht wordt maakt hem geen slechte voetballer. Integendeel! Hij wil gecoacht worden, beter worden, groeien… 

Zo is dat ook met jou als je bij ons komt. Het betekent niet dat je ergens slecht in bent, dom bent of wat dan ook. Het betekent niets meer dan dat je de WIL hebt om te groeien en beter te worden in iets. En wij helpen je daarbij, denken met je mee, laten je dingen (in)zien zodat je jouw eigen doel bereikt. Niet het doel van je ouders of van ons…maar het doel dat jij zelf graag zou halen. Het is bereikbaar als jij dat wilt! 


Webdesign & Webbouw

Reclamebureau Lot to Design

Pit kindercoaching
Retranchement 3
Gorinchem